Ontdek hoe je het leert en wat je talenten zijn
Digibord

Inhoud Way to Learn

Way to Learn is een totaalpakket waarmee u scholieren van groep 7 en 8 goed voorbereidt op hun overstap naar hun vervolgschool en hun verdere toekomst.

Het pakket bestaat uit 2 delen, met elk 2 modules die weer bestaan uit 5 lessen. Way to Learn bestaat in het geheel dus uit 10 volledig uitgewerkte lessen.

Way to Learn: Online leren

Het materiaal van Way to Learn is speciaal ontwikkeld voor gebruik op het digibord via www.waytolearn.nl. Daar kan de leerkracht alle lessen voor de leerlingen downloaden. Zelf krijgen de leerkrachten een handleiding op papier.

Way to Learn: Samen ontdekken

Het pakket van Way to Learn bestaat uit complete lessen. Dat wil zeggen dat niet alleen de lesstof wordt geleverd, maar ook alle bijbehorende materialen. Denk aan spellen, activiteitenboeken en legopakketjes. Zo komt de opgedane kennis echt tot leven voor de scholieren! Daarnaast speelt de betrokkenheid van ouders een rol. Zij zijn van grote invloed bij het kiezen van een de vervolgschool en het richting geven aan toekomstplannen. Door deze aanpak gaan de scholieren met elkaar en met de ouders op zoek naar hun mogelijkheden.