Ontdek hoe je het leert en wat je talenten zijn
Digibord

Wat is Way to Learn?

Way to Learn is een multimediaal totaalpakket dat scholieren van groep 7 en 8 helpt om inzicht te krijgen in hun talenten en leerstijlen. Niet alleen een goede voorbereiding op het voortgezet onderwijs, maar ook op de verdere toekomst.

> Lees meer over de inhoud van Way to Learn

Way to Learn: creatieve materialen

Het Way to Learn lespakket wordt geleverd met een aantal creatieve materialen. Deze materialen zorgen ervoor dat de lessen interactief, creatief en levendig zijn. De bijgeleverde materialen zijn onder andere bouwpakketjes, twee kaartspellen en voor iedere leerling is er een kookboekje.

De creatieve materialen zijn een onderdeel van het lespakket. Bestelt u niet het lespakket maar het verkorte project? Dan kunt u de creatieve materialen eenvoudig bijbestellen in onze webshop.

> Lees meer over de creatieve materialen

Way to Learn: wetenschappelijk onderbouwd

Tijdens de lessen van Way to Learn doen de scholieren een leuke test. Onderbouwde methodieken vormen de basis van deze test. De talenten worden gemeten door middel van de Rol Diagrammatische Aanpak (RDA). De dominante leerstijl wordt bepaald door de gegevens uit de test te koppelen aan de theorie van Kolb.